
Feixóns verdes con pemento
Ingredients
- 150 g feixón verde
 - 80 g pataca
 - 40 g pemento piquillo
 - 40 g cebola
 - 1 dente (5g) allo
 - 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
 - pementa
 - sal ao gusto
 
Instructions
- Trocear os feixóns verdes, cocelos en auga fervendo con sal ata que estean tenras. No aceite refogar o allo, a cebola e o pemento de piquillo. Mesturar todo e salpementar. Acompañar de pataca cocida.
 
Notes
Vantaxes:
Os feixóns caracterízanse polo seu baixo aporte calórico, fundamentalmente polo seu escaso contido en graxas e á súa riqueza en fibra; son pobres en sodio e conteñen vitaminas como a vitamina A e B6 (piridoxina).
Os feixóns caracterízanse polo seu baixo aporte calórico, fundamentalmente polo seu escaso contido en graxas e á súa riqueza en fibra; son pobres en sodio e conteñen vitaminas como a vitamina A e B6 (piridoxina).

