Print

Sopa Xuliana

Course Primeiro prato

Ingredients

  • 1 (36 g) cenoria
  • 24 g cebola
  • 24 g porro
  • 24 g acelgas
  • 18 g chícharos
  • 90 mL caldo ave
  • 30 mL auga
  • 1 cullerada (6mL) aceite oliva
  • pementón doce
  • sal ao gusto

Instructions

  • Refogar a cebola, o porro e a cenoria (todo cortado en tiras) no aceite durante 5 minutos. Engadir o pemento doce e a continuación o caldo de ave. Deixar levantar fervor e engadir a acelga (en tiras) e finalmente os chícharos. Probar de sal.

Notes

Vantaxes:
Ó combinar diferentes verduras, como cenoria, acelgas, chícharos e porros, abastecemos ó organismo de substancias antioxidantes, vitaminas do grupo B, A, C e E, minerais como potasio, fósforo, calcio ou magnesio, e fibra.