
Tallaríns con gulas e verduras
Ingredients
- 70 g tallaríns
 - 50 g gulas
 - 20 g cabaciño
 - 20 g pemento vermello
 - 10 g queixo relado
 - 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
 - pementa branca
 - sal ao gusto
 
Instructions
- Cocer a pasta en auga fervendo con sal o tempo que nos indique o fabricante. Escorrer e refrescar. Cortar as verduras en tiras e refogar no aceite. Engadir a pasta e as gulas, e salpementar. Cubrir con queixo relado.
 
Notes
Vantaxes:
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.

